SERVICE OG PROSJEKT


Vi utfører oppdrag for hele boligprosjekter.

Som rørlegger i Trondheim utfører vi alt av tradisjonelt rørleggerarbeid, fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder til hele boligprosjekter med eventuelt gulvvarmeanlegg, varmepumper og andre miljø og energibesparende løsninger.

Vi utfører oppdrag for hele boligprosjekter. Det kan være hele boligprosjekter, borettslag og bedrifter. Vi har tidligere utført prosjekter for flere store kunder.

TOTALRENOVERING AV BAD OG ANDRE VÅTROM


Vi i AS Rørlegger har gjennom 85 år opparbeidet oss en lang og bred erfaring på renovering av bad og våtrom.

Hos oss får du et ferdig bad til avtalt tid og pris – inkludert all nødvendig dokumentasjon. Vi kommer gjerne hjem til deg og tar en befaring for å gi deg de beste rådene for hvordan ditt nye bad kan bli. Vi kan også tilby en skreddersydd tegning som viser deg forslaget til løsning.

 

 

Vi har et rikholdig utvalg av baderomsmøbler og inventar i butikken vår, og våre ansatte vil i samarbeid deg hjelpe deg å finne dine ønsker og drømmer om det nye badet. Vi er en våtroms-godkjent bedrift og kan gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen av bad/våtrom, og kan ta ansvar for alt fra søknader til offentlige etater til bygging i henhold til gjeldende regelverk.

Vi har faste samarbeidspartnere innen elektro og snekring. Som kunde forholder du deg bare til oss.

 

For våre kunder skal det være enkelt og trygt å renovere bad og våtrom!

NETTBUTIKK OG BUTIKK


Vi har stor butikk med godt utvalg og utstillinger.

 

 

Som innredninger, badekar, dusjer, toaletter, servanter, armaturer, varmtvannsberedere, Tilbehør til badet, VVS deler og Reservedeler.

Til nettbutikken >>

VARMEPUMPE/ GULVVARME


Du er ikke alene om du vurderer å bytte til varmepumpe!

Med varmepumpe blir boligen varmet opp på en bærekraftig og miljøvennlig måte. Dette fordi oppvarmingen kommer gjennom en naturressurs. En varmepumpe er svært energieffektiv og reduserer klimautslippet i forhold til andre oppvarmingskilder. Varmepumpa kan brukes til oppvarming om vinteren – og til nedkjøling av boligen om sommeren.

NB! Fra 1. januar 2020 ble det forbudt med oppvarming av boliger med vanlig fyringsolje eller parafin.

Hvorfor skal du velge varmepumpe? 

  • Du kan forvente et betydelig bedre inneklima hvis du vurderer å installere en varmepumpe hjemme
  • Du kan spare energi og mye penger på strømregningen
  • En varmepumpe er svært energieffektiv. Varmepumpa reduserer klimautslippet i forhold til andre oppvarmingskilder og har ingen lokale utslipp, og er derfor et mer miljøvennlig alternativ

 

 

Det finnes tre typer varmepumper

Luft til luft
Her transformeres luften utenfor til varm luft og blåses direkte inn i boligen din. Denne varmekilden produserer ikke varmt vann.

Luft til vann
Denne varmepumpen fungerer på samme måte som luft til luft og konverterer luften utenfor til varmt vann, som deretter føres til radiatorer, gulvvarme og vann.

Geotermisk
Med geotermisk varmepumpe samles energien opp fra jordlagene og omdanner energien til varme i form av varm luft i boligen og til varmtvann. Anlegget graves ned i hagen.

Ring oss på 73 82 99 20 for å avtale befaring.