Modernisering av bad

 

    

 

Den trygge veien til nytt bad

Vi er våtromsgodkjent bedrift og kan gjennomføre hele rehabiliteringsprosessen av bad/våtrom, og kan ta ansvar for alt fra søknader til offentlige etater til bygging i henhold til gjeldende forskrifter og våtromsnormer. Du får et ferdig bad til avtalt tid og pris - inkludert all nødvendig dokumentasjon. Enklere og tryggere blir det ikke.

Vi tar totalentrepriser og du får dermed kun én person å forholde deg til. Vi kommer gjerne hjem til deg og tar en befaring for å gi deg de beste rådene for hvordan ditt nye bad kan bli. Vi kan også tilby en skreddersydd tegning som viser deg forslaget til løsning. AS Rørlegger er Godkjent Våtromsbedrift i Fagrådet for Våtrom. De leverandørene vi samarbeider med har kvalitetsprodukter du kan stole på. Dagens krav til dokumentasjon og tillatelser fra kommunen gjør at det å pusse opp badet ikke lenger er for hvem som helst. Forskriftskravene i dag er meget strenge og det er ikke å anbefale å starte en rehabiliteringsprosess uten god kjennskap til Byggebransjens våtromsnorm.

Fliser

Vi skaffer fliser og kan hjelpe deg med å levere det komplette baderommet. Det er viktige ting å ta hensyn til når det gjelder valg av fliser. Blant annet er fliser delt opp i ulike klasser som definerer vannoppsug, produksjonsmåte, sklisikkerhet og slitasjestyrke. Eskene skal være merket med de egenskapene flisene har. Vi skal kunne hjelpe deg til å velge riktig.

Velvære

Baderommet er ikke lenger bare et sted man gjør det aller nødvendigste. Badet har blitt et Relax senter i flere hjem og kanskje det eneste rommet hvor man fortsatt får være helt alene hvis man ønsker fred og ro. Vi ser derfor at baderommet blir større og større. I dag er det ikke uvanlig å slå sammen et par rom for å få det man ønsker seg. Liggestoler, massasjekar eller kanskje en baderomsbadstu sammen med deilige aromatiske oljer og duftlys kan virkelig skape den rette stemningen på et ba

telephone 73 82 99 20
at post@asrorlegger.no
Åpningstider:
Mandag - onsdag og fredag 09.00 - 16.00
Torsdag 09.00 - 19.00
Lørdag STENGT