KAMPANJER

Vi har rørlegger som tar jobben, spør oss på pris!

 

HØIAX TITANIUM EXPAND ECO 20

6990,-    Veil 13.662,-

200 liter – 1,95 kW                                                                                                                                                                                  Varmtvannsbereder med integrert ekspansjonskar. Praktisk og forhindrer at varmtvann går tapt. Bruk av tett og kompakt isolering av ventilen, samt bruk av høyverdi skumisolering, sikrer maksimal isolasjon mot varmetap. Berederen er legionella-sikker da vannet fra ekspansjonskarene ikke slippes rett ut til tappestedet uten forutgående oppvarming.

Titanium Expand Eco har ekspansjonskar ferdig koblet og skjult i berederen. Ekspansjonskarene gjør at mindre varmtvann går tapt og den sparer dermed forbrukeren for strøm. 12 års garanti på innertanken.

Legionellasikker
Vann fra ekspansjonskarene slippes ikke rett ut til tappestedene uten forutgående oppvarming, og man unngår dermed et mulig legionella-problem.

NYHET!
Produktene er endret i 2017 ved innføring av forbedret Eco-skum.

Finnes i følgende varianter:

Produktnr. 8025223: Titanium Expand Eco 200, Tappeklasse: L, Energiklasse: C

Lekkasjesikring
Ved vanninstallasjoner i rom uten sluk må det benyttes en lekkasjestopper. Høiax AquaSafe er en liten og komplett løsning som tilfredsstiller krav i byggeforskriftene (TEK 10).

 

VIKINGBAD BADEROMSMØBLER, BADEKAR OG DUSJLØSNINGER – 25 %

For hele sortimentet se https://www.vikingbad.no

 

 

VIKINGBAD MIE 120 CM MED IDA SPEIL

12.861,-    17.149,-

Stilrent og minimalistisk servantskap. Skuffene har full uttrekk med god dybde, som gir optimal lagringsplass og solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping. Elegant og slank servant i hvit proselen.Størrelse: 121x46x1,8cm, 75 x 120 x 5,6 cm. Speil med innfelt dimbart LED sidelys og downlight.Dobbel stikk og USB. Enkel montering og skifting av LED lyskilder.

 

ELLIPSE BADEKAR Størrelse: 177 x 81 x 58 cm    11.543,-       15.390,-


VIKINGBAD MIE 90 CM. MED SPEIL 10.924,-    14.565,

 

Stilrent og minimalistisk baderomsinndredning i sort eik med skuffer, hvit porselensservant og rundt speil med antidugg og LED-lys. Pris uten blandebatteri.

Servantskapet er laget av hellakkert, fuktbestandig MDF som er laget for å vare.  Skuffene har fullt uttrekk, god dybde og solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping

 

MATS LEDDET DUSJDØRER

90 X 90 cm.

4943,-      6.590,-

Dusjhjørne i glass som består av doble leddete svingdører. Glasset er nanotech behandlet for enklere rengjøring. Leveres som avbildet med veggfester og dørhåndtak.

Oversikt:
– Herdet klart glass 6mm, nanotech behandlet
– Magnetlist med aluminiumsprofil
– Oversvømmelsesvern
– Subblist
– Innleggs plater (for utjevning av skjeve gulv)
– Toppdeksel til veggprofil (skjuler utjevning av vegg/henglseprofil)
– 180° sving på dør
– 180° sving på leddet i glass (åpnes kun utover)
– Hengsle hever/senker 5mm
– Veggprofil kan justeres 25 mm

 

 

VIKINGBAD SOFIA BASIC

Et stilrent og minimalistisk dusjkabinett som er enkelt å rengjøre.

Dusjkabinett med hvite profiler og hvitt glass. Inkludert dusjsett med praktisk hylle, hånddusj og regulerbar holder. 6 mm herdet sikkerhetsglass i dører, og 4 mm herdet sikkerhetsglass i frontglass og bakvegger. Pris uten dusjbatteri.

 • Vippbare dører for enklere rengjøring
 • Nano Tech glass: Glass som er behandlet for å forenkle rengjøringen
 • Enkel klikkmontering
 • Dørene har doble trinser oppe og nede, som gjør åpning/lukking jevn og stabil
 • Dusjkar i glassfiberforsterket akryl med justerbare støttebein
 • Frontpanel med magnetfeste
 • Praktisk plassert sluk med hårsil og 40mm avløpsrør
7.493,-
9.990,-
 

 

 

 

GROHE

 

ESSENCE KJØKKENBATTERI

4.490,-   7.320,-

For å kunne være en god kokk, trenger du det beste utstyret – det er tanken bak GROHE Essence Professional ettgreps blandebatteri. Opplev den profesjonelle kraften og fleksibiliteten du får med denne kranen, som sørger for at alle oppgaver går som en lek, fra å fylle kjeler og skylle grønnsaker til å vaske opp når du er ferdig. Takket være Easy Installation System monteres den enkelt i kjøkkenøyen eller under veggmonterte skap, perfekt uansett hvordan kjøkkenet ditt er utformet. Kranen kan svinges 360 grader for maksimal fleksibilitet, og det uttrekkbare dusjhodet har to strålemønster – tradisjonell stråle og en kraftig jetstråle. Nå kan du enkelt utføre alle oppgavene på kjøkkenet. Den gjør det også enkelt å komme til hvis du har dobbelt vask. Når du er ferdig, sørger GROHE EasyDock M-systemet for at den magnetiske hånddusjen enkelt trekkes tilbake på plass. Dette er det perfekte valget for moderne kjøkken og kjøkken med industriell stil takket være sin dramatiske stil og sine mange detaljer, som at slangen er tilgjengelig i en rekke finisher – matt marmor, matt mørk brun og matt mørk grå. Dette monoblokk-batteriet har SilkMove-teknologi som gjør det enkelt å justere vannmengde og temperatur. Rengjøringen går også som en drøm. Den har GROHFlexx silikonslange og SpeedClean silikondyser som gjør det enkelt å fjerne eventuelt kalkbelegg. Du trenger bare å dra fingeren over dem. I tillegg har den blank og ripesikker GROHE StarLight kromfinish for en strålende overflate som varer i mange år. Med GROHE Essence Professional får du en smakebit av profesjonell ytelse på ditt eget kjøkken.

 • etthullsmontasje
 • flytbegrenser
 • med integrert temperaturbegrenser
 • profesjonell spray
 • med fleksibel, hygienisk GROHEFlexx kjøkken Santoprene slange
 • omstiller: laminar spray / SpeedClean jet-dusj
 • automatisk tilbakestilling til laminar spray
 • metall dusjtut
 • GROHE Easydock M integrert magnet for sømløs dokking av spray-hodet
 • svingbart tut
 • svingradius 90°
 • med tilbakeslagsventil
 • fleksible tilkoblingsslanger
 • rask og enkel å montere
 • GROHE StarLight krom overflate
 • GROHE SilkMove 28 mm keramisk patron

 

EUROSMART COSMOPOLITAN

Ettgrepsbatteri til servant, DN 15. S-Størrelse. Etthullsmontasje. Metallhendel. GROHE SilkMove® 35 mm keramisk Patron, variable justerbar, volumbegrenser innstillbar minimumsmengde 2,5 l/min
GROHE StarLight® krom overflate GROHE QuickFixTM hurtiginnstallering, mousseur, glatt kropp, fleksible, tilkoblingsslanger, temperatursperre kan brukes (46 375), lydklasse 1 etter DIN 4109

 

890,-
1.479,-

 

 

KJØKKENKRAN GROHE MINTA

Gjør umiddelbart inntrykk med sin slanke og minimalistiske form, men kraften og ytelsen er det som virkelig skiller den ut. Monoblokk-batteriet har en høy U-formet tut som svinger hele 360° slik at du får større rekkevidde og enkelt kan fylle kjeler og vaser. For ekstra rekkevidde og fleksibilitet har den også uttrekkbar hånddusj med kraftig jetstråle, praktisk når du skal skylle grønnsaker og rengjøre alle kriker og kroker av vasken når du er ferdig med å lage mat. På innsiden finner du GROHE SilkMove patronteknologi som gjør det veldig enkelt å justere vannmengde og temperatur. Den skinnende blanke GROHE Starlight-finishen i rustfritt stål er ripesikker og beholder utseendet i mange år.

2.450,-
3.870,-